تحقیقی در مورد  انتقال حرارت و رژیم جریان در فرآیند تغلیظ آب سیب
 
                     
                دسته بندي :  
فنی و مهندسی » 
مکانیک
                     
                
                
                  
                
                                توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : pdf(تایپ شده و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 10
تصویر:این فایل دارای تصویر می باشد
سر فصل ها:
چکیده 
مقدمه 
ترکیب آب سیب تازه
تغلیظ آب میوه ها به روش تبخیر
ضرایب انتقال حرارت در فیلم ریزان
آزمایشات تجربی 
بحث و نتیجه گیری